Over
Parkhere
Wachten.. Wie heeft er geen hekel aan? Wij van Parkhere in ieder geval wel. Toen we door een drukke stad op zoek waren naar een parkeergarage om te parkeren, moesten we via de borden erachter komen dat de garage vol zat.. Er zat niets anders op dan omkeren, weer die drukke stad door te rijden en een andere parkeergarage op te zoeken, in de hoop dat die niet ook vol zit. Zonde van de tijd!
Daarom hebben we Parkhere uitgevonden!
Parkhere is de eerste parkeerapp die inzicht geeft in het aantal beschikbare parkeerplaatsen! Wij staan dag en nacht, in weer en wind, 24/7 te turven hoeveel auto's er in en uit rijden in heel Nederland!

Wij willen jou blij maken door je niet meer naar een volle parkeergarage te sturen!

Wij checken of de parkeergarage in de stad plek heeft, zodat jij niet meer hoeft te stressen in de auto voor een parkeerplek. Met maar twee klikken ben je op weg naar een vrije parkeergarage om te parkeren in de stad!
Maak het jezelf dus gemakkelijk en check voor vertrek welke parkeergarage nog plek heeft!
Die tekens voor de linkjes zijn Chinees. Die gebruiken onze vrijwilligers ook om te turven voor elke parkeergarage. Soms kan het zijn dat wij deze tekens niet helemaal lekker kunnen verwerken. Dit kan komen omdat onze vrijwilligers bijvoorbeeld uren in de regen staan of zich kapot zweten in de bloedhitte en het papier helemaal verlept is.
Desalniettemin doen wij ons uiterste best om jou blij te maken en te ontstressen door correcte informatie te proberen verschaffen!
Soms komt het voor dat onze lieve vrijwilligers een bakkie koffie aan het halen zijn om 24 uur wakker te blijven of dat ze aan het praten zijn met toeristen die weer eens de weg kwijt zijn. Daardoor kan het gebeuren dat parkeerinformatie niet juist is. Dan kan je ons én je medemens helpen door een simpel mailtje te sturen en aan te geven wat er niet klopt. Bedankbrieven, liefdesbrieven en geinige kattenfilmpjes mogen hier ook naartoe gestuurd worden trouwens.
We hebben ook een Android App, om het je nog makkelijker te maken!
Ontdek het op Google Play
Huh, geen Iphone app? Wat slecht zeg, horen we je denken.. Omdat Apple probeert om mensen al hun geld af te troggelen, hebben we (nog) geen Apple App.

MAAR! Goed nieuws, je kunt onze app wel installeren op jouw Iphone!
Klik even op het 'share' icoontje en vervolgens op 'Add to Home Screen' en BAM, je hebt dé parkeerapp nu ook!
Wil je pronken bij je vrienden of collega's en deze handige parkeerapp met hen delen? Hieronder even wat linkjes om het je wat makkelijker te maken!
  • Deel op Facebook
  • Deel op Twitter
  • Deel op LinkedIn